Over Nathalie

Nathalie Baeten – Coucke is de gedreven, inspirerende vrouw achter haar eigen geur- en verzorgingslijn ‘Le Parfum de Nathalie’. Ze stelde haar hele collectie eigenhandig samen, van de parfum ontwikkeling tot het stilistisch verfijnde design van elk product. Nathalie zocht de juiste geurnoten bij elkaar. Ze tekende, corrigeerde, verfijnde en presenteert u nu trots haar ‘Mountain Chic’ gamma. Een stijlvol aanbod van luxueuze geurkaarsen, huisparfums en verzorgingsproducten met een exclusieve, unieke geursensatie.
Dit is haar verhaal…

Wat fijn dat u ‘Le Parfum de Nathalie’ heeft ontdekt!

Een passie waar ik de voorbije jaren voluit voor ben gegaan en die ik nu met veel fierheid aan u kan voorstellen.

Als kind was ik al gefascineerd door de zoete geuren en sierlijke flacons van de grote, bekende parfumhuizen. Een eigen parfum met je eigen naam die je tegenkomt in alle grote modebladen: het is iets waar elke modebewuste tiener wel eens van droomt. Maar die droom wordt al snel doorprikt, omdat de realiteit van studeren en werken kort nadien volgt. Toch heb ik het nooit echt helemaal losgelaten… en kijk…

Nu, zoveel jaar later, ben ik gelukkig en trots dat ik mijn jeugddroom – met iets meer realisme dan toen uiteraard – kan waarmaken. Een eigen geur ontwikkelen, een volledige productenlijn uittekenen en een exclusieve collectie op de markt brengen, die mensen een gevoel van warmte, gastvrijheid, huiselijkheid en luxe biedt.

De basis van dit project legde ik in mijn opleiding als apotheker. Vanuit die achtergrond zocht ik verschillende noten samen om tot de unieke ‘Mountain Chic’ geur te komen. Met kennis, geduld en vakkundigheid bracht ik met een team experten de beste ingrediënten samen in een rijk gamma aan hypoallergene verzorgingsproducten, die de subtiele geurtoets dragen. Zonder parabenen, allemaal op een natuurlijke wijze samengesteld. 100% home made.

Maar ook met mijn liefde voor smaakvolle interieurs, de passionele interesse voor mode, lifestyle en design én mijn voortdurend streven naar de gezellige huiselijkheid van een warme thuis voor mijn gezin en mijn gasten, wou ik iets waardevol kunnen creëren.

En plots, bij de inrichting van ons eigen hotel, Le Sanglier des Ardennes in Durbuy, kwamen beide werelden samen in ‘Le Parfum de Nathalie’. Een unieke geurrijke totaalbeleving in een collectie sfeervolle interieur- en verzorgingsproducten.

Schenk uzelf, de mensen en de plaatsen die u dierbaar zijn een vleugje elegantie, warmte, luxe en gezelligheid. Als mijn geur en mijn producten bij u kunnen zorgen voor aangename emoties, blije herinneringen die verbinden en innemende momenten, dan ben ik een dolgelukkige vrouw.

Want al deze producten zijn gemaakt met passie, zorg en toewijding.

Met liefde.

Voor U.

Nathalie.